O vara a regretelor …

Iulie 21, 2010

Din pacate asa mi se pare ca intreaga tara e cuprinsa de mari regrete vara aceasta… Regretam taierea salariilor bugetarilor, regretam cresterea TVA-ului si a impozitelor, regretam suferintele sinistratilor, regretam ca dupa atatea ploi si inundatii a venit canicula, regretam ca aproape tot ce incercam sa construim se naruie sub un aspect pe care am uitat sa-l luam in considerare. Mai regretam ca de fiecare data cand ni se intampla ceva bun mereu aduce si ceva rau care face acel bine putin dulce-amarui.
Ar fi mult mai multe de enumerat ca si regrete simtite de intreaga tara, dar si de noi ca si indivizi. Mereu va ramane o urma de ce ar fi fost daca …? atunci cand facem o alegere.
Saptamana trecuta a plecat dintre noi una dintre cele mai iubite si mai frumoase artista a tarii – Madalina Manole. O tara intreaga regreta gestul facut de ea.
Regret mult moartea Madalinei Manole, dar regret de asemenea modul abuziv in care presa de toate tipurile a ajuns sa transforme pierderea artistei in discutii fara noima. Nimeni nicodata nu poate sti ce e cu adevarat intr-o familie, intr-un cuplu , in mintea si sufletul unui om.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: