Follow-up Marketing Essence 2009

noiembrie 23, 2009

Dupa aproape doua luni de planificari si organizare, ieri 21 noiembrie a avut loc Marketing Essence 2009 prima conferinta organizata de REEA si Educatie.inmures.ro . Marketing Essence 2009 e primul proiect de acest tip pe care l-am organizat si in care am pus mult suflet. Transmit multumiri tuturor participantilor, speakerilor si nu in ultimul rand tuturor colegilor mei de la REEA, fara de care acest eveniment poate nu ar fi avut loc.
Ieri a fost o zi plina si foarte interesanta, o zi in care am invatat o gramada de lucruri pe care le voi aplica in organizarea viitoarelor evenimente. Ce s-a intamplat efectiv ieri:
Conferinta a fost deaschisa de Madalin Matica cu prezentarea What is Marketing? My Way . Foarte interesant prezentarea si de succes in randul participantilor. Interactivitatea cu publicul a dus la o dezbatere intre Madalin Matica, participanti si Ciprian Stavar. 🙂 Dezbaterea avand ca subiect – finalitatea actiunilor noastre ca si oameni de marketing este neaparat banii?

Ciprian Stavar a pus in joc 100RON pentru cea mai buna/frumoasa poveste pe care o va spune un participant. Au fost cativa participanti care au spus povesti frumoase despre afacerea lor si care au fost preferatii speakerilor la primirea banilor pusi in joc. Castig care a fost consumat pe bauturi. 🙂

Alex Volocaru a avut o prezentare interesanta despre E-mail Marketing punctand 10 reguli de nun simt care ar trebui urmarite atunci cand faci o campanie de e-mail marketing pentru afacerea ta.

Eusebiu Schiopu a vorbit despre marketingul direct si utilitatea lui, dand exemple concrete si sfaturi utile legat de utilizarea acestuia pentru afaceri.

Adrian Soare a inceput cea dea treia sesiuni a conferintei, sesiune dedicate Social Media Marketing. Adrian a vorbit despre utilitatea SMM in afaceri si despre cum poti sa iti eficientizezi campaniile, cum sa trimiti mesaje corecte si sa iti mentii o reputatie buna pe online.

Ovidiu Negrean a facut o prezentare pe Social media Mogul cu beneficiile realizarii propriei retele sociale, el avand deja experienta cu http://www.lucrez.in/IT . Ovidiu a prezentat cateva filmulete interesante si cu explicatii si beneficii concrete realizarii propriei retele sociale.

Carmen Holotescu a vorbit despre platforma de microblogging http://www.cirip.ro prezentand utilitati pe care le detine aceasta platforma, utilitati pe care alte platforme nu le detin.

Bogdan Manolea a vorbit despre Cateva astpecte privind viata privata si publicitatea online interactionand cu participantii si antrenandu-i prin prezentarea unui filmulet interesant.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: