Despre anumiti politisti

august 9, 2009

Ne intoarcem in seara aceasta de la o cabana. La o intersectie cu doua benzi pe sens, o banda pe care se poate face doar la dreapta (la lumina intermintenta a semaforului) si cealalta pentru inainte.  Un domn politist intr-o minunata masina de Bucuresti se pune pe banda spre dreapta , iar noi primii la semafor pentru banda ce mergea inainte.

Toate bune si frumoase pana se face verde pentru noi. Bineinteles, cand dam sa pornim ne trezim ca masina din dreapta mai mai sa intre in noi intr-o incercare de a ni se baga in fata. Bun. Scapam cu bine.

La urmatorul semafor ne punem pe banda din stranga pentru a o face la stanga, iar pe banda din dreapta domnul politist. Acesta nervos coboara din masina (ceva BMW sau ceva de genul) si vine la noi sa ne zica faptul ca este Comisarul nu stiu care si ca maine dimineata ne vedem la Politie. Ne arata legitmatia si se duce in masina. Noi neavand dreptul la replica.

Serios domnule politist? Pentru ce anume ne intalnim maine la Politie?

1. nu ai precizat ca esti de la Politia rutiera.

2. proces verbal, ceva la mana sa constati ca s-a produs o ilegaliate, ca am incalcat grav legea nu ai.

3. De macar erai in actiune. Un girofar ceva. O uniforma pe tine. – Se vedea clar ca si tu ca si noi te intorceai de la un gratar fiind cu familia in masina.

Daca domnul politist nu are treaba si ii trebuie presa pe el nu are decat sa ne invite maine la politie. Se pare ca daca esti politist nu mai trebuie sa respecti legea . Caz concret http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=140420

Si o dedicatie speciala pentru domnul comisar :)))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: